Nog even snel een update
Hello again!
Ik wou nog even een update plaatsen voor ik naar Tassie vertrek..
De afgelopen week is weer omgevlogen! Het is hier heerlijk weer geweest..zo rond de 30 graden..(veel te warm om te werken dus) en daarom zijn we o.a. naar Phillip Island geweest..lekker fish& chips op het strand gegeten en proberen haaien te spotten..niet gezien natuurlijk.
Hoogtepunt van de dag was het Pelicanenvoeren..dat was voor mijnl. een mooie gelegenheid om wat actiefoto's te maken. Toen ik net mijn zoomlens op mijn camera had geschroefd kwamen er twee grote pijlstaartroggen onder mijn neus doorgezwommen! (Die waar Steve Irwin door is gedood.) Wauww wat zijn die groot zeg! Maar ik heb toch nog een redelijke foto kunnen maken

Verder heb ik een nieuw Wwoof adres bemachtigd bij de neef van Jim op een Sheep Station..dat is een enorme farm met zeer veel schapen..zo'n 80 a 90 duizend!! Hier prober ik in de maand mei een tijdje door te brengen.
Nu ben ik even in Melbourne want morgenvroeg vertrek ik met de vliegmachine naar Tassie!! Samen met Froukje, een meisje uit de introductiegroepin Sydney, gaan we het eiland verkennen met een nog te huren campervan of auto. Hoe lang ik daar blijf, wat ik precies ga doen weet ik nog niet..ik heb daarom ook een enkeltje gepakt en de rest zien we daar wel..wat een leven he?!
Nou dat was het weer voor nu..Tot snel!
See ya!
Hi Bob.... ben benieuwd hoe het daar gaat worden.... kun je je verjaardag met de mensen daar vieren.... de mensen op de farm zullen je wel missen nu.. zoals je al zei vonden ze het niet leuk dat je wegging... wie weet hoe je ze terugziet.. misschien wel op het volgende Wwoof adres he... op mijn werk waren ze onder de indruk van de kwaliteit van je foto's... die zijn zo helder en duidelijk... echt mooi man.... nou amuseer je kerel en tot snel weer eens... Kus Pap
Happy Birthday to you!!!!
jij bent nu al een uurtje jarig daar.... bij ons nog niet..... Ik heb je gebeld maar ik denk geen bereik of je hebt andere dingen te doen hahahaha
kerel van harte gefeliciteerd en drie dikke zoenen en alvast een fijne dag voor als je weer wakker wordt... ik bel je nog morgen als je opstaat en hoop je dan te bereiken.
Bye bye en tot snel..... Kus Pap
Parabéns pelo seu aniversário!!!!
Perfisia mèt diene verjaordaag!!!!
Hey Jarige bij jou is het nu 1.30 dus je ligt of te slapen of al straalbezopen....haha. In ieder geval van harte gefeliciteerd en maak er een geweldige dag van. Is wel heel apart om daar je verjaardag te vieren.
Wij drinken alvast 1, 2, 3 ofzo op je.....
Dikke kus,
Karin en Marleen
Lang zal die leven!!! Van harte gefeliciteerd Bob! Een onvergetelijke verjaardag wensen je die van Doonder!
Geniet nog van alles, wij genieten van de prachtige foto's en verhalen!
Proost! ik denk dat we "enne sjoefke" op je zullen drinken!
die van Doonder
Kerel, vriend, heel hartelijk gefeliciteerd met je 22e verjaardag!!!
Ik hoop dat je er een leuke dag van maakt,
en kijk uit voor het bier he ;) ;)
Het wordt tijd dat je terugkomt,
ik mis je :p
Greetzz Tim
Hey bobbie
van harte gefeliciteerd met je 22ste verjaardag!!
maar er een ontzettend leuke dag van en geniet er ook maar van.
groetjes van michel, vero en dikke grote poot van harm
en getjielip van die 2 witte krakken in de kooi.
tot snel
Hoi Bob,
Van ganser harte gefeliciteerd met je verjaardag, heel vreemd om dit nu per mail te doen, gezien we het inmiddels al 18 jaar gewend zijn om je live te feliciteren. Maar onze wensen zijn er natuurlijk niet minder om, we zullen dit weekend wel even langs Wilma en Jack gaan om toch een klein beetje te vieren.....
Jongen, we wensen je een schitterende dag toe en een te gek nieuw levensjaar dat je toch maar zo ver weg mag beginnen, veel plezier, kuskuskus, James en Mar.
Beste Bob
van ganser harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Na alle wensen zal het wel een mooie dag zijn geweest. Verder wensen je nog een mooi verblijf en reis in en door Australie.
Tante Tiny Ooom Harrie en Roy
Gonnie en Mart de kids Margo en Manon.